Medico Estetic

Estetica by Medico Estetic – un concept unic în Braila

Atunci când pasiunea pentru estetică și armonie este mai mult decât o afacere, lucrurile bune nu pot decât să crească și să se dezvolte. Iar pentru că frumusețea înseamnă în primul rând sănătate, Estetica aduce din această vară, în Brăila un concept unic. Estetica by Medico Estetic este o clinică ridicată în prelungirea Salonului, unde clienții au șansa să se reinventeze, să se îngrijească în profunzime și să-și prelungească tinerețea.

O persoană mulțumită de propria imagine va fi mai bună și mai înțelegătoare. Iar noi vă putem da ocazia să ștergeți 10 ani în 10 minute, fără durere și cu rezultate durabile,” spune Carmen Flor. Salon Estetica este situat pe artera principală în municipiul Brăila, pe Calea Călăraților, la nr. 244, Bl. 4. O echipă de profesioniști este la dispoziția dumneavoastră aproape non-stop: zilnic între orele 8,00 – 21,00, iar duminica de la 8,00 la 15,00. Puteți face rezervări la tel. 0239/687 934 sau 0762/737476. Pentru sfaturi și recomandări, puteți consulta www.salonestetica.ro sau pagina de facebook, Salon Estetica.

Dr. Andrei Gregorian

La Medico Estetic toate procedurile de estetică sunt efectuate de dr. Andrei Gregorian, unul dintre cei mai dedicați și cunoscuți medici în domeniul frumuseții, care pune mult suflet în actul medical și în relația cu pacienții. Procedurile de rejuvenare și revitalizare, care se fac în baza programărilor telefonice, sunt: mărirea buzelor cu acid hialuronic, netezirea ridurilor cu botox, mărirea pomeților, corectarea cearcănelor, lifting nechirurgical cu fire PDO, terapia vampir, mezoTerapie, lipoliză, tratarea transpirației în exces. “Dorim să lucrăm și în profunzime, pentru că uneori, frumusețea trebuie ajutată.

Dr. Andrei Gregorian a absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila Bucuresti in anul 2006. În ultima perioadă, Dr. Andrei Gregorian s-a specializat în medicină estetică, executând toată gama de tratamente non-invazive estetico-faciale. Urmându-și dorința de a se perfecționa, participă constant la workshop-uri în domeniu, menținându-se la curent cu toate noutățile tuturor firmelor producătoare din domeniul esteticii faciale.

Pacienti multumiti de serviciile noastre


Aparitii Media

Obiectiv Vocea Brailei

PRO TV

Spoturi radio